Praktijk TE GEK VOOR WOORDEN

 

Hoe hebben ze dit ooit kunnen verzinnen. Iedereen, rijk en arm een bijdrage in WMO ondersteuning van €19 (!!!) per maand. Alweer verdwijnen er honderden miljoenen in de portemonnee van de rijken. Je flikkert je particuliere schoonmaakhulp a €10/€12,50 per uur eruit en vraagt bij de gemeente schoonmaakhulp aan voor €19 per maand (!!!) 

Foutje........we gaan het in 2025 weer herstellen. Wie heeft dit verzonnen?

Sterke stijging gesubsidieerde hulp in huishouden, vooral bij hoge inkomens - https://nos.nl/l/2500384

 

Voor burgers in de échte leefwereld van armoede zijn vaak "normale" nieuwsitems zeer BELEDIGENT. Met veel halleluja en in grote blijdschap  wordt aangekondigd dat er maar liefst 2 MILJARD AAN ARMOEDE BESTRIJDING in de begroting 2024 staat................en dan kijk je journaal en hoor je dit:

Vermogend en met steeds meer: 55-plussers spekken kas toeristische sector - https://nos.nl/l/2495415

Na magere jaren krijgt Booking meer boekingen binnen dan ooit tevoren - https://nos.nl/l/2465052

Air France-KLM boekte hoogste kwartaalwinst ooit - https://nos.nl/l/2495539

https://nos.nl/artikel/2472635-aantal-miljonairs-in-nederland-voor-zevende-jaar-op-rij-gestegen

 

Alweer het bewijs dat wanneer 1 op de 5 gezinnen in armoede leven, het met 80% goed tot zeer goed gaat. Dus de kloof wordt alleen maar groter............ieder in zijn eigen bubbel. 

 

 

 

WIENS BROOD MEN EET, WIENS WOORD MET SPREEKT..........

Als je €225 per uur mag rekenen dan gaat niet om het resultaat, maar om zoveel mogelijk €€€€€

Ministeries fors meer kwijt aan externe inhuur: 'Overheid betaalt zich scheel' | RTL Nieuws

 

Zelfs Arjen Lubach ziet het probleem..........een overheid die steeds minder zelf kan. De "markt" bepaald hoe de overheid moet handelen????

https://youtu.be/ABsMXZFoJ4k?si=CGavu5Ww90eAP7uF

 

Kinderen van Toeslagen affaire ouders moeten via een notariële akte BEWIJZEN dat ze hun ouders geholpen hebben...????

Het is alweer de theoretische systeemwereld die het logisch nadenken totaal kwijt is. Zullen we eens politici, beleidsmakers, uitvoerenden, ambtenaren enz. aannemen die BOERENVERSTAND in hun CV hebben staan? 

https://www.npostart.nl/de-hofbar/26-09-2023/POW_05720439

 

Kan iemand mij dit uitleggen? 7,1 miljard kosten, 2300 ambtenaren, een advocaat met 350 dossiers, waarvan er 1 afgehandeld is, 10 jaar lang financieel en emotioneel kapot gemaakt zijn, en ondanks een excuus brief van Rutte nog steeds geen oplossing in zicht. Ik begrijp hier helemaal niets van........of toch wel? Is het alweer het systeem wat het systeem handhaaft in het belang van het systeem? https://lnkd.in/eCbwGmSf

 

We lachen erom..........maar het is te gek voor woorden!

Ons ouwe vertrouwde Nederlandse Douwe Egberts koffiemerk blijft "Gewoon" verkopen in Rusland, zelfs na al 1.5 jaar bloedvergieten. Dus bloed koffie? Normen en waarden? Nederland het land van de koopman en de dominee? We lachen er maar om? Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd?  Ik blijf bij mijn motto: "niet normaal gaan vinden wat niet normaal is. Toch? Of  we gaan "gewoon" samen met het Oranje Fonds Burendag organiseren......gesponsord door Douwe Egberts?  Imago? Beeldvorming? Marketing?........€€€€? 

https://www.youtube.com/watch?v=jCu3NderVtM

 

Zonder camera ploeg kom je nergens meer...........

Het programma van omroep MAX ontdekt een fout in de pensioenberekening van het ABP. Na jaren strijd een "foutje" van honderden miljoenen. Dit uiteindelijk rechtgezet. Maar toen...........kwam het UWV!!!!  Wilt u even MEER terug betalen dan wat u van het ABP heeft ontvangen. Zo krom als een hoepel natuur, maar ja........ZO ZIJN DE REGELTJES NU EENMAAL!

UWV vordert tienduizenden euro's aan toeslagen terug van nietsvermoedende arbeidsongeschikten - MAX Meldpunt

 

Hoezo willen Statushouders niet werken?

De praktijk van de theorie. Slechts 4% heeft een volledig betaalde baan...........LOGISCH......met al die onzinnige regelgeving.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5405872/asielzoekers-aan-het-werk-bij-neeltje-jans-een-win-winsituatie

In mijn 2e boek: "De mening van een.........uitkeringstrekker" Zes hoofdstukken over integreren Statushouders.  Ergert u zich niet, maar verwonder u alleen! 

https://www.boekenbestellen.nl/boek/de-mening-van-een-uitkeringstrekker/9789464430103

 

Weer een weekje met TE GEK VOOR WOORDEN 10 minuten Journaalberichten. Ligt het aan mij of begin ik overeenkomsten te zien? Zijn het de systeemwerelden zonder geweten, normen en waarden, eigen belangetjes, verdienmodellen, ego? 

 

1: Beschuldiging Tweede Kamer voorzitter Arib. We zijn inmiddels 8 maanden verder:

https://www.ftm.nl/artikelen/onderzoek-oud-kamervoorzitter-khadija-arib-dubieus? utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=OnderzoekArib&share=4tTOPqvbOl5kkHua6O5uofVPoPbrslLNHJrxuDseLnExlvacVEMQ5to2IKm%2F8Lg%3D

(sorry, Follow The Money is alleen voor abonnementhouders) 

2: Ontslagen bij KPMG om toets fraude, commissaris Van Boxtel stapt op

- https://nos.nl/l/2482826

3. UWV verzamelde illegaal fraude gegevens van uitkeringsgerechtigden:

https://nos.nl/artikel/2482915-uwv-verzamelde-illegaal-gegevens-van-uitkeringsgerechtigden

4. Geen ww-rechten bij naaste familie met PGB-zorg, terwijl je wél belasting betaald. PGB verleners krijgen hebben wel recht op WW.

(220) Geen inkomen na het overlijden van je kind - YouTube

5. Ontslag ambtenaar na 40 dienstjaren:

Aanpassen aan de tijdgeest valt niet mee (binnenlandsbestuur.nl)

 

=========================================================================

 

Een geweldige, emotionele, heldhaftige toespraak: EXCUUS EN VERGEVING VOOR ONS SLAVERNIJ VERLEDEN

Deze passage blijft bij mij hangen:

Ze handelden binnen het kader van wat toen wettelijk geoorloofd werd geacht. Maar het slavernijsysteem illustreerde het onrecht van die wetten. 

Als ik dan onderstaand lijstje met linkjes: Praktijk TE GEK VOOR WOORDEN  terug lees, dan hebben wij anno 2023 nog steeds wetten die het onrecht illustreren. 

 

Wanneer stoppen we met praten over HARDHEDEN in wetgeving. De vertaling is ONMENSELIJKE wetgeving. Dit geldt voor het hele uitkeringen circus en Toeslagen ellende. Wanneer gaan we over op een totale systeemwijziging, zodat we het (politieke) mode woord HARDHEDEN niet meer hoeven gebruiken.

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/kamerleden-willen-dat-kabinet-onderzoek-naar-onbegrijpelijke-wia-niet-afwacht-en-nu-ingrijpt-mensen-leven-in-armoede/

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-28-06-2023/

 

Zullen we het eens over de WOLF hebben, maar dan over de

-. De geldwolven

-. De wolven in schaapskleren

-. De wolf tot herder maken

-. De wolf ruilt wel van baard, niet van aard

https://nos.nl/nieuwsuur/collectie/13938/video/2479914-de-dubbele-pet-van-woningbouwbazen

 

Miljardenfraude met belastinggeld: zo werkt dividendstrippen - Met dank aan de Zuidas en banken! Alweer 26 miljard in de verkeerde portemonnees. 

https://nos.nl/l/2480007

 

Dak- en thuisloze jongeren.......waarschijnlijk 3x zo hoog als de CBS cijfertjes laten zien. 

Aan de talkshowtafel alweer verbaasde gezichten over de praktijk van de systeemwerelden. Vraag: de gemeenten? Antwoord: Ik heb 3 maanden lang iedere dag aan de deur gestaan. Ze zeiden: bewijs maar dat jij dakloos bent! https://www.npostart.nl/margot-ende-van-den-broek-ashley-en-keith-over-de-uitzichtloze-situatie-van-dakloze-jongeren/13-06-2023/POMS_EO_20066254

 

De koude rillen lopen over je rug. Het programma NADIA legt pijnlijk bloot hoe de werkelijke leefwereld gevangen zit in de systeemwereld van de 7 vinkjes, protocollen, vooroordelen, formulieren, onzinnige regelgeving, niet logisch nadenken en bakken geld uitgeven om het systeem te handhaven. Eindelijk een programma die een uur besteedt aan de echte leefwereld. ZEER leerzaam!

https://www.npo3.nl/nadia/VPWON_1349713

 

Beste meneer Reinier van Zutphen, onze Nationale Ombudsman. Vraag: waarom durft u niet hierop te zeggen: "De decentralisatie, de Participatiewet is MISLUKT!  342 gemeenten, met 342 eigen regeltjes........de praktijk van de theorie. ALWEER zo'n in en in triest voorbeeld: (vanaf 8.30 minuut)

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-01-06-2023/

 

Ik weet niet of Pieter Omtzigt mijn boek heeft gelezen. (Hoofstuk 17 1e boek: fraudebeschuldiging) Hij is één van de weinigen die de praktijk van de (politieke) theorie kent. Die onverstoorbaar de échte leefwereld in de politieke arena op de agenda zet. Die de gevolgen van onzinnige wetgeving pijnlijk duidelijk maakt. Die de elite, de systeemwerelden, de beleidstorens, de uitvoerende ambtenaren, de verdienmodellen ter verantwoording roept. Velen zouden willen dat hij "functie elders" zou gaan doen. Geldt misschien ook wel een beetje voor mij? 

https://www.youtube.com/watch?v=RUCKzcXcNOY

 

En ALWEER wordt dé oplossing tegengehouden door de Participatiewet! De hulpverlening is afhankelijk van de gemeente waar je woont. Of ná de jeugddetentie krijg je hulp om je leven op de rit te krijgen óf we sturen ze "gewoon" weer op straat?

https://pointer.kro-ncrv.nl/hoe-zorgen-we-ervoor-dat-jonge-ex-gedetineerden-niet-opnieuw-de-fout-ingaan

 

Neem eens een uurtje de tijd. De gesloten Jeugdzorg........de koude rillingen lopen over je rug. Hoe kunnen we jonge kinderen met thuisproblemen in de gevangenis stoppen? Van jeugdtrauma, naar trauma, naar trauma, naar trauma......

https://www.npostart.nl/op1/12-05-2023/POW_05517765

 

Asielzoekers mogen niet langer dan maar 24 weken werken??? Ook een "vreemdeling" wilt nuttig bezig zijn. Iedere vluchteling wilt de taal leren. Iedere vluchteling wilt een bijdrage leveren aan zijn bed/brood/bad. Iedere vluchteling wilt contacten maken met zijn nieuwe omgeving. Iedere vluchteling wilt menselijk behandeld worden. En wat doen wij? 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/mogen-asielzoekers-binnenkort-hele-jaar-door-werken-in-plaats-van-24-weken-meedoen-is-goed-voor-iedereen/

 

Het moet niet gekker worden! Kabinet heeft commerciële partijen nodig voor afhandeling toeslagenschandaal!....???

Alweer de verdienmodellen over de gedupeerde ruggen gevolg:........

In de proef werd al duidelijk dat die kosten fors oplopen. Zo declareert een letselschadeadvocaat voor één gedupeerde ouder al 20.000 euro, alleen om de schade in kaart te brengen.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2475368-kabinet-heeft-commerciele-partijen-nodig-bij-afhandeling-toeslagenschandaal

 

HOEZO............VERTROUWEN IN DE OVERHEID?  Als notabene het College van de Rechten van de Mens niet te vertrouwen is?

Over klokkenluiders, een ruziënd bestuur en een minister op afstand (nos.nl)

 

(Zorg) HELDEN IN DE BIJSTAND

Na het applaus voor de zorgmedewerkers tijdens de Corona-ellende komen er , na 2 jaar, duizenden zieke medewerkers in de bijstand.........of krijgen helemaal niets als ze niet voldoen aan de Participatiewet. Alweer te gek voor woorden!

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/helden-in-de-bijstand

 

6000 PGB (persoonsgebonden budget) beheerders hebben een STRAFBLAD!

Ik word hier helemaal "gefrustreerd" van als je bedenkt dat een Bijstandsgerechtigde constant onder het fraude-controle-systeem valt: Sociale Recherche, Inlichtingen Bureau, inlichtingenplicht, samenwonen, kostendelersnorm, bankafschriften controle, onbekende algoritmen, enz. 

https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5380612/bijna-6000-aanbieders-pgb-zorg-met-strafblad

 

VIER loketten langs moeten voor de aanvraag van één douche-stoel van €150 Inmiddels hebben we misschien al €1000 uitgegeven aan systeemloket!

https://op1npo.nl/2023/04/14/gerben-jansen-en-deborah-simon-over-zorg-voor-dementerenden/

 

EENVandaag heeft inmiddels bijna VEERTIG (!) uitzendingen besteed aan de Participatiewet. En niemand komt met de oplossing...........AFSCHAFFEN! Een nieuw toegankelijk menselijk systeem op basis van vertrouwen en eigen initiatief. WAAROM NIET? 

Actueel - EenVandaag (avrotros.nl)

 

En alweer gaat het over de onzinnige regelgeving van de Participatiewet.........

https://eenvandaag.avrotros.nl/embed/541070/

 

En alweeeeer.......de praktijk van de decentralisatie, de Participatiewet. Gemeenten verlagen het PGB uur tarief, in een tijd van torenhoge inflatie. De gevolgen???

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-03-2023/

 

Niet normaal gaan vinden wat niet normaal is!

Het gewetenloze, onrechtmatige systeem van onderzoek naar........fraude.

https://www.vpro.nl/argos/media/kijk/kort/algemeen/2022/een-glazen-bol-voor-fraude-en-leefbaarheid.html

 

HET MOET ÉCHT NIET GEKKER WORDEN. Je minderjarige kind gebruiken om belasting te ontduiken. Baby BV's. 

Om belasting te ontwijken zijn jonge kinderen regelmatig bedrijfseigenaar (trouw.nl)

EN WAT VINDT U VAN DEZE? 

'Vermogenden gebruiken eigen goede doelen als belastingconstructie' (nos.nl)

 

Zo zijn de regeltjes nu eenmaal, .............het helpen van asielzoekers en als dank daarvoor een bekeuring voor krijgen. Niet schrikken van  sommige reacties op dit artikel. 

https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/wie-doorregende-asielzoekers-in-ter-apel-helpt-krijgt-van-de-gemeente-een-boete?s=09

 

Zo zijn de regeltjes nu eenmaal........steeds moeten bewijzen dat je nog steeds niet kan lopen! Of zouden er financiële belangen bij deze onzin een rol spelen? Er is notabene helemaal geen wettelijke basis voor........én toch!!!

https://www.npostart.nl/de-hofbar/28-09-2022/POW_05436159

 

Ik kan hier zo kwaad om worden. Je scoot mobiel mag je niet gebruiken voor recreatie doeleinden???? Er moet een ambtenaar daar op het gemeentehuis werken die helemaal de weg kwijt is. Toch?

Plaatsen | LinkedIn

 

Het UWV ..........aanvraag WIA, een jonge vrouw, reumapatiënt, "u zou toch kraammachinist kunnen worden!" 

Een meneer MOET €400 bij zien te verdienen, anders geen WIA.  Gedumpt worden in de Bijstand! 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-27-06-2022/

 

Waarom is logisch nadenken zo moeilijk voor politiek, ambtenaren? Dak-thuisloze jongeren €1000 basisinkomen gedurende een jaar..........hoezo een jaar?  Op termijn levert het meer op dan het kost! 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/hoe-een-tijdelijk-basisinkomen-thuisloze-jongeren-op-weg-kan-helpen-er-is-rust-nodig-om-je-te-kunnen-ontwikkelen/

 

Grrrrrrrrr.....HOE VERZINT DE SYSTEEMWERELD ZOIETS? "ZO, ZIJN DE REGELTJES NU EENMAAL"

                                                  GEK WORD JE ER VAN!

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-21-05-2022/

 

DE TOESLAGENAFFAIRE........EEN NEVER ENDING STORY. DE SLAGER DIE ZIJN EIGEN VLEES KEURT! GEVOLG.......

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/283883/actievoerder-en-slachtoffer-toeslagenaffaire-geeft-op

 

DE ANGST REGEERT ZOWEL IN DE SYSTEEMWERELD ALS IN DE LEEFWERELD. En angst is een slechte raadgever! 

Bescherm nu eindelijk de klokkenluider (binnenlandsbestuur.nl)

 

DE SCHULDEN-INDUSTRIE.........DAT VERDIENT LEKKER!  Na de documentaire "schuldig", waar heel Nederland schande over sprak, is er nog weinig veranderd.

(1) Plaatsen | LinkedIn

 

OOK DIT WISTEN WE ALLANG!

‘Uitkeringsgerechtigden zijn verdienmodel’ (binnenlandsbestuur.nl)

 

HET TRIESTE IS, WE WETEN WAAR HET FOUT GAAT IN HET SYSTEEM, MAAR WE WILLEN HET SYSTEEM NIET VERANDEREN. Waarom niet? Zou het kunnen zijn dat er veel verdienmodellen in het systeem zitten? 

PACT-sessie Voor hetzelfde geld - YouTube

 

EVEN OPKOMEN VOOR DE AMBTENAAR SOCIALE DIENST.............Het zou je baan maar zijn! 

Nader onderzocht: acht redenen waarom sociaal werkers het vak verlieten | Sociaal Werk werkt! (sociaalwerk-werkt.nl)

 

ALWEER.........HET BEWIJS DAT DE PARTICIPATIEWET, DE DECENTRALISATIE IS MISLUKT! 

https://www.npostart.nl/de-hofbar/30-03-2022/POW_05271241

 

WAT IS DE PRIJS VAN WANTROUWEN?

https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/talloze-herkeuringen-voor-het-persoonsgebonden-budget-wat-is-de-prijs-van-wantrouwen

 

Dit verhaal komt mij heel bekend voor. 1e boek hoofdstuk; Pilot Bijstand-werkt-Samen. Ambtenaren vinden het niet zo'n goed idee dat burgers geholpen worden. Het tast hun macht en verdienmodellen aan. 

................ , die mensen letterlijk met raad en daad bijstaat als zij in problemen komen met organisaties of verstrikt raken in wet en regelgeving. De gemeente is niet blij met het feit dat de SP dit doet en heeft meerdere malen vergeefs gepoogd medewerkers van de hulpdienst het werk te belemmeren of zelfs monddood te maken. Nu maakt de gemeente het helemaal bont door inwoners in een kwetsbare positie te willen verbieden gebruik te maken van de diensten van de SP...........

https://www.mijnamstelveen.nl/sp-hulpdienst-in-de-clinch-met-college-over-bijstaan-clienten/

 

Ieder jaar moeten bewijzen dat je nog steeds niet kan lopen. Alweer te gek voor woorden!

Naomi Vervaart zit in een rolstoel, toch moet ze elk jaar weer aantonen dat ze niet kan lopen. Helemaal gek wordt ze ervan. Ze overweegt zelfs een dag minder te gaan werken.  | NPO Radio 1

 

Wanneer gaan bestuurders, organisaties, politici, hulpverleners nu eindelijk zeggen; De Participatiewet is MISLUKT!

https://eenvandaag.avrotros.nl/embed/530641/

Hele uitzending vanaf 4.30-16.30 minuut

https://www.npostart.nl/eenvandaag/12-01-2022/AT_300002714

 

200 gemeenten hebben een kliklijn om bijstandsfraude te onderzoeken. De gevolgen zijn gelijk aan de Toeslagen affaire. 

https://www.binnenlandsbestuur.nl/sociaal/aantal-kliklijnen-bijstandsfraude-neemt-verder-toe

 

 

DE WAANZIN TEN TOP.......Eindelijk een rechter die de gemeente de les leert. Maar wie zijn de slachtoffers? Niet de veroorzakers de ambtenaren, nee natuurlijk de ouders, het kind en wij de maatschappij kan betalen!

https://www.trouw.nl/economie/gemeente-velsen-dwingt-twee-gescheiden-ouders-in-de-bijstand-tot-zinloze-procedure-tegen-elkaar~bf6c1322/

 

BIJSTAND EN GOKKEN MAG NIET VAN DE GEMEENTE. O, JEE VALT DE POSTCODE LOTERIJ OOK ONDER GOKKEN? 

In de bijstand en gokken: Mag dat? - BijstandsBlues

Wanneer gaan we stoppen met deze onzin? 

 

VOOR HET LEVEN GETEKEND..........15 jaar lang fouten maken........zouden Klokkenluiders de mond gesnoerd zijn? 

Arnhemse raad heeft spijt: geld terug voor Savi en honderden andere jongeren die te weinig bijstand kregen | Arnhem | gelderlander.nl

 

DIT ROEP IK AL JAREN.........werken & bijstand is een financieel drama

https://www.trouw.nl/economie/deze-vrouw-ging-werken-vanuit-bijstand-en-werd-meteen-weer-in-het-schuldenmoeras-getrokken~b1fd247b/

 

DE TOESLAGEN AFFAIRE........241.000 KIJKERS.......HEEL HOLLAND BAKT 3 MILJOEN..........??????

https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2021/alleen-tegen-de-staat.html

 

HET BEWIJS DAT WE HEEEEL GAUW VAN DE PARTICIPATIEWET AF MOETEN!!!! Zelfs de rechter moet zich houden aan onzinnige regelgeving. Per saldo kost het de maatschappij weer klauwen geld.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2008724127/vrouw-in-bijstandszaak-tegen-wijdemeren-moet-boete-deels-betalen

 

HOLLANDSE ZAKEN GEZIEN? .............. DE VERDACHTE BURGER

https://www.npostart.nl/hollandse-zaken/14-08-2021/POW_04981972

 

 

EXTRA INSPIRATIE OM TE BLIJVEN SCHRIJVEN.

https://lnkd.in/dUvewKN

 

VERHALEN UIT DE LEEFWERELD. Laat het in Nederland a.u.b. niet zover komen als in Amerika. Laten wij NIET NORMAAL GAAN VINDEN WAT NIET NORMAAL IS! 

 

Gevangen in de Bijstand.........U MOET WERKEN!!!!!..............Ook als je ziek bent, volgens de Participatiewet.

https://www.fnv.nl/getmedia/f3bc12c7-e10f-4095-9bae-99567ea39758/Gevangen-in-de-bijstand-rapport-FNV-Uitkeringsgerechtigden.pdf

 

170.000 mensen maken geen gebruik van (aanvullende) bijstand terwijl ze er wel recht op hebben.

https://www.nu.nl/economie/6140108/170000-huishoudens-die-recht-hebben-op-bijstand-vragen-die-niet-aan.html

 

Geld verdienen gaat zelfs over lijken............GGZ.....Geestelijke Gezondheids Zorg..........haal dat ZORG er maar vanaf.

https://pointer.kro-ncrv.nl/hokjesdenken-in-de-psychiatrie#gs.2t5jl1

 

€269.000, 00 uitgeven om een schuld van €14.000,00 op te lossen.

Hoe 269.000 euro uitgegeven wordt om een schuld van 14.000 euro op te lossen (brainwash.nl)

 

Dit verhaal maal duizend, misschien wel maal 10 duizend. 

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/uitkering-johan-werd-onterecht-afgewezen-en-hij-is-niet-de-enige-ik-moest-eten-scoren-op-straat/

 

Fraude in Nederland.........ook de media is schuldig aan verkeerde beeldvorming. 

https://valheru.org/blogs/maatschappelijk/2016/12/26/fraude-nederland  

De kostendelersnorm van 18 naar 27 jaar???............Dat is maar 1 regeltje uit de mislukte Participatiewet

https://mobile.twitter.com/nieuwsuur/status/1394017217952600068?s=24

 

Een voorbeeld van verdienmodellen. 

Een project in  Groningen waar 4 miljoen over de balk werd gegooid met als resultaat dat maar liefst 4 mensen betaald hebben gewerkt op een halfjaarcontract.
Recentelijk is er nog zo'n miljoenenproject op de fles gegaan: 0 mensen betaald aan het werk en de bestuurders van de re-integratieclub zaten met de kont op het strand van Bonaire ofzo. Gemeente Den Haag. En zo zijn er tig van dit soort kansloze projecten. Om nog maar te zwijgen van de geldverslindende werkgeversservicepunten die niet eens een entiteit hebben. Categorie paarden aaien tegen dyslexie...................de Zorg-Cowboys!!!!

 

4 jaar later............en er is weinig veranderd.

Boekje over arme ouderen voor minister Koolmees - YouTube

113.000 handtekeningen 2017.................mooie woorden, maar .........

https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/radar-biedt-petitie-basisinkomen-55-plussers-aan/

 

De schuldmachine.............wie is de échte schuldige? 

https://www.2doc.nl/speel~BV_101400754~de-schuldmachine-3doc~.html

 

Opstandelingen. De macht van de plaatselijke overheid

https://www.bnnvara.nl/opstandelingen/videos/512219

 

Het zou je maar gebeuren..........je toekomst verknalt. Verkeerd gediagnosticeerd. 

https://pointer.kro-ncrv.nl/verkeerd-gediagnosticeerd

 

Je kind thuis, omdat de juiste school je niet wilt. 

https://www.npostart.nl/de-hofbar/02-03-2021/POW_04931874